Hundkurser

Hundkurser hålls av vår medarbetare Jennifer Haglund som är utbildad hundinstruktör och problemhundskonsult! 

Ni kan läsa mer om henne, utbildningar och tjänster på www.foursense.se

Inspiration att gå kurs!

Att gå kurs ska vara både roligt, intressant och lärorikt! Både för dig och din hund! Grunden är naturligtvis att lära din hund nya moment och övningar men även att inspirera, motivera och utveckla dig! Både du och din hund lär er mer om ni har roligt under tiden.


Metoder

Vi arbetar med positiv förstärkning där vi belönar det önskade beteendet. Detta ger en gladare hund som tycker det är roligt att arbeta och samarbeta tillsammans med sin husse och matte och det leder även till en bättre kontakt och relation. Hunden kommer våga testa sig fram vilket även leder till ökat självförtroende.


Att använda sig utav bestraffningar i inlärningen resulterar dels i att det tar längre tid för hunden att lära sig men även att glädjen försvinner. Negativitet har en kortare väg till hjärncentrat än positivitet. Mycket bestraffningar leder även till att relationen mellan dig och din hund blir spänd och lidande samt glädjen och motivationen hos hunden att träna med dig minskar.


Antal deltagare

På våra kurser har vi max 8 deltagare. Detta för att kunna hålla hög kvalité, att du som ägare får ut mer av kursen samt att det ska finnas tid för varje ekipage att få individuella råd och tips. På våra kurser är alla familjemedlemmar välkomna!


Utbilda

För oss är det viktigt att även utbilda er ägare så ni förstår grunderna till övningarna och momenten vi gör. Förståelse och kunskap är viktiga verktyg, både i nuet men även för framtiden. Därför innehåller våra kurser både praktik och teori.


Vid anmälan

När du anmäler dig till en kurs, meddela: 

  • Vilken kurs du anmäler dig till
  • Ditt namn
  • Ditt telefonnummer
  • Din mailadress
  • Hundens namn
  • Hundens ras/raser
  • Hundens ålder

Anmälan är bindande!

AKTUELLA KURSER

Klickerkurs - Maj

Datum & tid:        22/5      18.30-19.30 (teori)
                             23/5      18.30-19.30 (praktik)
Plats teori: Zoobutiken i Ö-vik

Plats praktik: Strandparken (bredvid arenan)

Pris: 500:- (inkl. material)

Anmälan: jennifer@foursense.se

070-9633130

0660-13839

Max antal deltagare: 8

Sista anmälningsdag: Onsdag 15/5

Krav: Vaccinerade


Klicker- ett roligt och effektivt sätt att lära! Här kör vi en kortkurs i klicker! Vi börjar med att gå igenom hur man använder klicker, varför det är ett effektivt sätt att lära, vad man bör tänka på och mycket mera! Sedan använder vi detta i praktiken! Ni kommer få testa på olika saker att lära din hund med hjälp av klickern! 

Inkallningskurs - Juni

Datum & tid:        18/6      18.30-19.30 (teori)
                             19/6      18.30-19.30 (praktik)
Plats teori: Zoobutiken i Ö-vik

Plats praktik: Strandparken (bredvid arenan)

Pris: 500:- (inkl. material)

Anmälan: jennifer@foursense.se

070-9633130

0660-13839

Max antal deltagare: 8

Sista anmälningsdag: Söndag 16/6

Krav: Minst 12 veckor och vaccinerade!


En bra inkallning är summan av din och din hunds relation! Men hur får man en bra inkallning? På denna kurs kommer du få lära dig hur du får en tillförlitlig inkallning på din hund! En kurs som är lika rolig som den är nyttig! Denna kurs lämpar sig för alla raser, åldrar och individer!


ZOOBUTIKEN I Ö-VIK © 2019

zoobutikeniovik@gmail.com