Hundkurser

Hundkurser hålls av vår medarbetare Jennifer Haglund som är utbildad hundinstruktör och problemhundskonsult! 

Ni kan läsa mer om henne, utbildningar och tjänster på www.foursense.se

Inspiration att gå kurs!

Att gå kurs ska vara både roligt, intressant och lärorikt! Både för dig och din hund! Grunden är naturligtvis att lära din hund nya moment och övningar men även att inspirera, motivera och utveckla dig! Både du och din hund lär er mer om ni har roligt under tiden.


Metoder

Vi arbetar med positiv förstärkning där vi belönar det önskade beteendet. Detta ger en gladare hund som tycker det är roligt att arbeta och samarbeta tillsammans med sin husse och matte och det leder även till en bättre kontakt och relation. Hunden kommer våga testa sig fram vilket även leder till ökat självförtroende.


Att använda sig utav bestraffningar i inlärningen resulterar dels i att det tar längre tid för hunden att lära sig men även att glädjen försvinner. Negativitet har en kortare väg till hjärncentrat än positivitet. Mycket bestraffningar leder även till att relationen mellan dig och din hund blir spänd och lidande samt glädjen och motivationen hos hunden att träna med dig minskar.


Antal deltagare

På våra kurser har vi max 8 deltagare. Detta för att kunna hålla hög kvalité, att du som ägare får ut mer av kursen samt att det ska finnas tid för varje ekipage att få individuella råd och tips. På våra kurser är alla familjemedlemmar välkomna!


Utbilda

För oss är det viktigt att även utbilda er ägare så ni förstår grunderna till övningarna och momenten vi gör. Förståelse och kunskap är viktiga verktyg, både i nuet men även för framtiden. Därför innehåller våra kurser både praktik och teori.


Vid anmälan

När du anmäler dig till en kurs, meddela: 

  • Vilken kurs du anmäler dig till
  • Ditt namn
  • Ditt telefonnummer
  • Din mailadress
  • Hundens namn
  • Hundens ras/raser
  • Hundens ålder

Anmälan är bindande!

AKTUELLA KURSER

Valp-/ grundkurs - September/oktober

Datum & tid:        29/9        13.00-14.30 (teori)
                              6/10        13.00-14.00 (praktik)
                              13/10      13.00-14.00 (praktik)
                              20/10      13.00-14.00 (praktik)
                              27/10      13.00-14.00 (praktik)

Plats teori: Zoobutiken i Ö-vik

Plats praktik: Strandparken (bredvid arenan)

Pris: 1000:- (inkl. material)

Anmälan: jennifer@foursense.se

070-9633130

0660-13839

Max antal deltagare: 5

Sista anmälningsdag: Torsdag 12/9

Krav: Minst 12 veckor och vaccinerade!


En annorlunda valpkurs där jag kommer träna min egna valp samtidigt!

Att lära sin valp grunderna är något otroligt roligt och inspirerande! Att få börja forma dessa små individer redan från valpstadiet!

På denna valp-/grundkurs blandar vi teori med praktik och börjar från början. Hur lär sig våra små fyrbenta vänner och hur för vi detta vidare till praktiken? Vilka är de vanliga fällorna vid inlärning? Hur får vi hållbara resultat som varar genom hela hundens liv? Detta och mycket mera kommer vi gå igenom på denna kurs! Ni kommer få lära er allt ifrån sitt, ligg och stanna kvar till koppelträning, inkallning och hälsa fint!

ZOOBUTIKEN I Ö-VIK © 2019

zoobutikeniovik@gmail.com