ULTRALJUDSTANDBORSTNING

Vi hjälper dig med tandrengöring med ultraljud!

Priser för hund


Grundlig behandling 30 min: 450:-


Underhållsbehandling 15 min:
 295:-


OBS! All tidsbokning samt avbokning sker endast via telefon på 0660-13839 eller i butiken! Ej via mail, facebook eller instagram!

Mer info/bokning

Tel nr: 0660-13839

Ombokning

Ombokning görs 24 h innan utsatt tid 
(för att undvika debitering av halva kostnaden)

Vi erbjuder borttagning och underhåll av tandsten med ultraljudstandborste från Cleany Teeth. Vid behandling rengörs hundens tänder med ultraljud som effektivt reducerar bakterier, plack och tandsten utan att behöva söva eller ge lugnande. Tillsammans med en speciellt framtagen tandkräm rengör tandborsten helt tyst och utan rörelser eller vibration från borsthuvudet. Det gör rengöringen mycket skonsam och stressfri för hunden. Ultraljudet tränger ner i vävnaden runt tänderna och ner i eventuella tandköttsfickor som är en grogrund för bakterier. Förutom att behandlingen verkar bakteriedödande förbättrar den även blodcirkulationen och möjliggör eventuell inflammation att avta samt läka.


Vid första besöket rekommenderar vi en 30 minuters grundlig behandling och därefter återkommande underhållsbehandlingar på

15 minuter för att undvika att nya stenar bildas. Hur ofta man behöver utföra behandingen varierar beroende på hur mycket tandsten hunden har men det rekommenderas att man använder ultraljudstandborsten minst en gång i veckan för att hålla en god tandhälsa. Om du borstar din hunds tänder regelbundet hemma kan underhållsbehandlingarna göras med lite längre mellanrum. 


Nästan alla hundar får någon gång i livet problem med sina tänder och därför är det viktigt att vi sköter om hundens munhälsa. Rengöring med ultraljudstandborste förebygger tandproblem, medverkar till fina tänder som förhoppningsvis håller livet ut samt bidrar till en fortsatt frisk och glad hund!


Viktigt att påpeka att vi INTE erhållit någon veterinär-utbildning för tandrengörning på hund och kan därmed inte ställa några veterinära diagnoser! Du som ägare är ytterst ansvarig för din hunds tandhälsa och vi rekommender att ni går på regelbundna kontroller hos din veterinär.

Varför debiteras du?


När du beställer tid för behandling/tjänst så gör vi ett muntligt avtal.

Du (köparen) förbinder dig att komma till mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling/tjänst. Jag (säljaren) förbinder att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan. 


Så länge du inte avbeställer tiden - senast 24 timmar innan - så kan jag inte sälja den till någon annan. 


Därför är du betalningsskyldig. 

Du skulle inte heller acceptera att tvingas vistas på din arbetsplats utan att din arbetsgivare betalar lön till dig. 


Som egenföretagare är min lön en del av omsättningen, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en tjänst eller vara. 


Zoobutiken i Ö-vik - Med respekt för din tid!

ZOOBUTIKEN I Ö-VIK


zoobutikeniovik@gmail.com

0660-13839© 2022 COPYRIGHT


Allt material på websidan är skyddat enligt lagen om upphovsrättslagen.